Reading for you, truths for me!

Jeg er kun ansvarlig for hvad jeg siger, ikke for hvad du forstår

Vær tro mod dig selv

marts15

Efter en god lang periode med depressive tendenser, er det vist endelig lykkedes mig at finde ind til min kerne igen. Nuvel, lykken er ikke gjort på 0,5 men jeg kan mærke jeg er på rette vej. Min vej.

Øjeg har atter fundet ind til mine indre værdier, hvad der er vigtigt for mig, og. Gør nu hvad jeg kan for at leve i overensstemmelse med disse. Har prøvet for mange gange nu at ignorere min indre alarm, når jeg får gjort eller sagt noget som faktisk er i modstrid med det jeg synes er vigtigt. Og prisen for sådan en ofring er alt for høj. Især når jeg i bund og grund er et af de charmerende, livsbekræftende væsner som godt kan være stolt af den jeg er (lidt selvfed må man godt være).

Om nogle timer står den på jobsamtale. Tager endelig ansvaret for min mistrivsel på mit arbejde, og håber snart at finde det sted som gerne vil have en medarbejder der vibrere med vitalitet og som brænder for udvikling.

Så alt i alt, er jeg et godt sted lige nu. På trods af det at gå til jobsamtale har et snert af genlyd af eksamen.

Elloram

Email will not be published

Website example

Your Comment: